Επικοινωνήστε 26610 43285
Κλείστε Ραντεβού
Αρχική Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Εισηγήσεις με ενεργή συμμετοχή και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, με στόχο την παροχή πληροφοριών, την πρόληψη και την απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης των δυσκολιών που ο καθένας βιώνει.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Εισηγήσεις με στόχο είτε την απόκτηση νέων γνώσεων είτε τον εμπλουτισμό ήδη υπαρχόντων, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και συμπεριφορών με σκοπό την πρόληψη ή τη διαχείριση δυσκολιών των συμμετεχόντων. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται εξατομικευμένα αφού προσαρμόζονται στο κοινό λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του, ενώ ακολουθείται ένα μοντέλο διαδραστικής μάθησης δίνοντας έμφαση στην ενεργό συμμετοχή των παρευρισκομένων.

Άλλες Υπηρεσίες

diaxeirisi-stress-icon

Διαχείριση στρες

Τα προγράμματα διαχείρισης του στρες προσφέρουν τεχνικές, που επιτρέπουν στο άτομο να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα τα ψυχοπιεστικά γεγονότα της ζωής του, μετριάζοντας συμπτώματα όπως νευρικότητα, προβλήματα ύπνου και ελέγχου της διατροφής, μυϊκούς πόνους, κεφαλαλγίες.

Δείτε περισσότερα
psyxotherapia-icon

Ψυχοθεραπεία

Η Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία είναι μία βραχύχρονη, τεκμηριωμένη μορφή ψυχοθεραπείας, που εστιάζοντας στις δυσκολίες του ατόμου προσφέρει στο θεραπευόμενο δεξιότητες ώστε να γίνει ο ίδιος ο θεραπευτής του εαυτού του.

Δείτε περισσότερα
VR marios pagkratis

Ψυχοθεραπεία VR

Η ψυχοθεραπεία μέσω εικονικής πραγματικότητας επιτρέπει τη σταδιακή έκθεση του θεραπευόμενου στα φοβικά ερεθίσματα, σε πλήθος καταστάσεων όπως: κλειστούς χώρους, αεροπλάνα, κοινωνικές συναθροίσεις, ύψη, ζώα, νοσοκομεία κ.ά.

Δείτε περισσότερα