Επικοινωνήστε 26610 43285
Κλείστε Ραντεβού
Αρχική Υπηρεσίες Εκπαιδευτικές ομιλίες

Εκπαιδευτικές ομιλίες

Εισηγήσεις με ενεργή συμμετοχή και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων, με στόχο την παροχή πληροφοριών και την απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης των καταστάσεων που ο καθένας βιώνει.

Εκπαιδευτικές ομιλίες

Εισηγήσεις με στόχο είτε την απόκτηση νέων γνώσεων είτε τον εμπλουτισμό ήδη υπαρχόντων, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και συμπεριφορών με σκοπό την πρόληψη ή τη διαχείριση δυσκολιών των συμμετεχόντων. Οι ομιλίες προσαρμόζονται στο κοινό λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του, ενώ δίνεται έμφαση στην ενεργό συμμετοχή των παρευρισκομένων.

Άλλες Υπηρεσίες

diaxeirisi-stress-icon

Διαχείριση στρες

Τα προγράμματα διαχείρισης του στρες προσφέρουν τεχνικές, που επιτρέπουν στο άτομο να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα τα ψυχοπιεστικά γεγονότα της ζωής του, μετριάζοντας συμπτώματα όπως νευρικότητα, προβλήματα ύπνου και ελέγχου της διατροφής, μυϊκούς πόνους, κεφαλαλγίες.

Δείτε περισσότερα
psyxotherapia-icon

Ψυχοθεραπεία

Η Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία είναι μία βραχύχρονη, τεκμηριωμένη μορφή ψυχοθεραπείας, που εστιάζοντας στις δυσκολίες του ατόμου προσφέρει στο θεραπευόμενο δεξιότητες ώστε να γίνει ο ίδιος ο θεραπευτής του εαυτού του.

Δείτε περισσότερα
sxoles-icon

Σχολές γονέων

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων «Σκέφτομαι και Πράττω» εμπλουτίζει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των γονέων, ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στο γονεϊκό τους ρόλο και να προσφέρουν στα παιδιά τις κατάλληλες συνθήκες για την ψυχοσυναισθηματική τους ανάπτυξη.

Δείτε περισσότερα